Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

11 Pages«<91011
Options
View
Go to last post Go to first unread
phu du  
#201 Posted : Thursday, September 7, 2017 4:00:29 AM(UTC)
phu du

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/4/2016(UTC)
Posts: 155
Location: USA

Thanks: 29 times
Originally Posted by: khoanguyen Go to Quoted Post
Khoa Nguyen cũng đang gặp rắc rối trong gia đình, có thể đi đến đổ vỡ.
Xin anh chia sẽ kinh nghiệm về luật pháp về vấn đề ly dị, và vấn đế luật sư như thế nào!
Thanks!


Tôi đã gửi PM cho Anh khoanguyen, nhưng sao không thấy anh hồi âm.
Tôi rất mong muốn giúp đỡ Anh. Nhưng vì vụ ly dị của tôi chưa xong và quá bận rộn, nên không thể nêu chii tiết lên đây.
phu du  
#202 Posted : Monday, September 11, 2017 4:48:17 AM(UTC)
phu du

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/4/2016(UTC)
Posts: 155
Location: USA

Thanks: 29 times
Originally Posted by: khoanguyen Go to Quoted Post
Khoa Nguyen cũng đang gặp rắc rối trong gia đình, có thể đi đến đổ vỡ.
Xin anh chia sẽ kinh nghiệm về luật pháp về vấn đề ly dị, và vấn đế luật sư như thế nào!
Thanks!


Check PM của anh!
Đây là lần thứ hai tôi gửi PM cho anh, cùng với số cell phone của tôi.
Hãy gọi cho tôi, nếu tôi không nhấc máy kịp, xin để lại lời nhắn. Tôi sẽ gọi lại.
Khi nào tôi nhận giấy ly dị từ ông chánh án, tôi mới có thời gian để trình bày mọi chi tiết về cuộc ly dị đầy nước mắt, mà tôi phải trãi qua, để giúp đỡ những gia đình đang lâm vào cảnh "Cơm không lành, canh không ngọt", có thể dẫn đến tình trạng gia đình tan nát. Tránh gây đau khổ cho những đứa con, như con gái tôi.
phu du  
#203 Posted : Monday, September 25, 2017 5:45:58 PM(UTC)
phu du

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/4/2016(UTC)
Posts: 155
Location: USA

Thanks: 29 times
Trong thế giới này, hai chữ: "lương tâm", đã dần dần lu mờ trong tự điển và có thể ví von nó nhừ một món hàng xa xí phẩm.
Hầu như tất cả bị chi phối bởi một chữ "Tiền"
Tình vợ chồng, tình bằng hữu, và tình ........cũng bị chữ: "Tiền" chi phối khá là mạnh mẽ!Just my 2 cents.
phu du  
#204 Posted : Thursday, September 28, 2017 3:52:44 PM(UTC)
phu du

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/4/2016(UTC)
Posts: 155
Location: USA

Thanks: 29 times
Ngày mai thứ sáu ngày 29 tháng 9, năm 2017. Ông Judge sẽ ký giấy ly dị. Xác nhận về mặt pháp lý, tôi và vợ cũ của tôi không còn bị ràng buộc về mặt hôn nhân.
Sau khi ổn dịnh về tinh thần, tôi sẽ cố gắng trình bày thật tỉ mĩ về luật pháp trong vấn đề ly dị trong tiểu bang Texas.
Thời buỗi bây giờ không còn là thời buổi của phụ nữ lúc nào cũng được ưu đãi trong vấn đề ly dị và người cha luôn luôn lúc nào cũng bị thiệt thòi trong ly dị, khi nguyên nhân ly dị chỉ vì bất đồng ý kiến tạo ra mâu thuẫn trong cuộc sống.

Tôi sẽ trình bày theo thứ tự sau đây:
1. Kết quả Toà xử vụ ly dị của tôi như thế nào!
2. Có mấy loại ly dị.
3. Tầm quan trọng của người Luật Sư trong ly dị như thế nào!
4. Làm sao tìm được đúng Luật Sư để bênh vực và bảo vệ quyền lợi của người cha trong ly dị.
5. Cái giá phải trả.
6. Tính độc ác của con người như thế nào trong ly dị.
7. .......................
............................còn tiếp


...................mục đích của tôi là để tránh đau khổ cho những đứa con, như con gái tôi hiện nay

...................ly dị không phải là một trò chơi. Đó là một con đường đầy đau khổ và nước mắt. Sự thiệt hại về mặt tâm lý, tinh thần và vật chất là vô cùng to lớn! Và nhất là đối với con cái thì sự tác hại không có gì sánh nỗi. Đối với những đứa trẻ còn quá nhỏ như con gái tôi (mới tròn 3 tuổi), thì tác hại về mặt tâm lý là quá lớn, vô cùng to lớn.
- Vì thiếu sự hiểu biết về luật pháp, đẫn đến quan niệm sai lầm người phụ nữ lúc nào cũng được ưu đãi trong vấn đề ly dị ở tiểu bang Texas nói riêng và nước Mỹ nói chung. Làm cho người phụ nữ ở nước Mỹ dùng sự lợi thế đó như là một vũ khí để hành hạ nam giới. Và cũng vì sự thiếu hiểu biết về luật pháp trong vấn đề ly dị đã làm cho biết bao người cha vô tội phải sợ hãi và lo lắng khi phải đối diện với vấn đề ly dị mà người đưa đơn ly dị là người vợ mình,(mà bản thân tôi đã phải trải qua những ngày tháng sống như dưới địa ngục trần gian, sống trong nỗi sợ hãi mỗi ngày vì sẽ không được gặp con và phải đóng tiền child support)!

Edited by user Sunday, October 1, 2017 11:09:19 AM(UTC)  | Reason: Not specified

phu du  
#205 Posted : Thursday, September 28, 2017 4:05:39 PM(UTC)
phu du

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/4/2016(UTC)
Posts: 155
Location: USA

Thanks: 29 times
Trước khi làm lễ cưới, bước vào cuộc sống hôn nhân đầy phức tạp, phải biết học cách yêu thương và tha thứ!
Tại sao ta phải đeo nhẫn cho nhau, khi làm đám cưới? Chữ nhẫn tượng trưng cho điều gì? Đó là sự:"Nhẫn Nhục". Nhắc nhỡ hai người, trong cuộc sống hôn nhân không phải lúc nào cũng bình yên. Mà có những lúc sóng gió, bão táp. Khi sóng gió và bão táp đến thì hãy nhìn đến chiếc nhẫn đeo trên tay. Nó không chỉ đơn thuần về mặt hình thức cho mọi người biết mình là người đã có gia đình, mà nó còn nhắc nhỡ hai người phải biêt nhẫn nhục!

Just my 2 cents

Edited by user Thursday, September 28, 2017 4:06:12 PM(UTC)  | Reason: Not specified

phu du  
#206 Posted : Sunday, October 1, 2017 11:20:16 AM(UTC)
phu du

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/4/2016(UTC)
Posts: 155
Location: USA

Thanks: 29 times
- Tôi còn sẽ phải đối mặt rất nhiều khó khăn trước mắt, nhưng tôi sẽ cố gắng trình bày cặn kẽ và đầy đủ chi tiết, một cách trung thật nhất mà tôi có thể về cuộc ly dị đầy nước mắt và quá đau khổ của bản thân tôi, để mọi người từ đó có một chút khái niệm về luật pháp trong vấn đề ly dị.

- Có khá nhiều forum nói về ly dị, nhưng tôi biết chắc chắn không ai dám đưa hình ảnh của bản thân mình lên và cũng không ai dám nêu đầy đủ chi tiết như bản thân tôi vì sĩ diện.

- Nhưng tôi sẽ vượt qua những điều đó, chỉ vỉ con gái tôi. Tôi không muốn thấy có thêm những đứa trẻ bất hạnh như con gái tôi.
phu du  
#207 Posted : Tuesday, October 10, 2017 2:56:45 AM(UTC)
phu du

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/4/2016(UTC)
Posts: 155
Location: USA

Thanks: 29 times
Như tôi đã nêu ở phần trên, ở nước Mỹ này, trong tất cả các vụ ly dị, thì đa số là người phụ nữ đưa đơn. Vì họ biết ở nước mỹ này, lúc nào họ cũng thắng.
Phụ nữ ở nước Mỹ này (kể cả phụ nữ Việt Nam, trong đó kể cả người vợ cũ của tôi và người chị dâu của vợ cũ của tôi), đều dùng những đứa con và tiền Child Support như là một vũ khí để trả thù và hành hạ đàn ông.
Ví dụ dưới đây như là một minh chứng cho những gì tôi sẽ trình bày thật tỉ mĩ trong trường hợp của tôi!

The Fathers' Rights Movement

Quote:
https://www.fcvfc.org/documents/Chris%20Mackney.pdf


Quote:
https://www.facebook.com/Fathers4kids/posts/707829342580894:0


The Fathers' Rights Movement

February 6, 2014 ·
A Father's Suicide Note
Utterly defeated by the family court system

Christopher Mackney, 45, (committed suicide)

UserPostedImage

UserPostedImage

Dec 29, 2013 in Washington DC.

- The love that my daughter and I shared was truly special. She is a such a sweet, kind and gentle spirit. I am so sorry that I will not be there to see her grow into a beautiful woman. It absolutely crushed me to not be in her life over the last three years. I worked very hard as a father to build her confidence and self-esteem. She is smart, funny and considerate, but she didn't know it yet. I pray that she realizes her strengths and her confidence in herself will continue to grow. I love you dearly, Lily.

UserPostedImage

- My son Jack was just entering Kindergarten, when I lost access to him. He is gregarious, outgoing and a great athlete. He is smart and fearless. He could have just as much fun by himself as he could with other kids. Even the older boys in our neighborhood wanted to play with Jack. It absolutely breaks my heart that I will not be able to help him grow into a man. I love you to, Jack. I miss you both so much.

UserPostedImage

- My identity was taken from me, as result of this process. When it began, I was a commercial real estate broker with CB Richard Ellis. I lived by the Golden rule and made a living by bringing parties together and finding the common ground. My reputation as a broker was built on my honesty and integrity. When it ended, I was broke, homeless, unemployed and had no visitation with my own children.

- I had no confidence and was paralyzed with fear that I would be going to jail whenever my ex-wife wanted. Nothing I could say or do would stop it. This is what being to death or 'targeted' by a psychopath looks like. This is the outcome. I didn't somehow change into a 'high-conflict' person or lose my ability to steer clear of the law. I've had never been arrested, depressed, homeless or suicidal before this process. The stress and pressure applied to me was deliberate and nothing I could do or say would get me any relief. Nothing I or my attorneys said to my ex-wife's attorney or to the Court made any difference. Truth, facts, evidence or even the best interest of my children had no affect on the outcome.

- The family court system is broken, but from my experience, it is not the laws, its the lawyers. They feed off of the conflict. They are not hired to reduce conflict or protect the best interest of children, which is why third parties need to be involved. It should be mandatory for children to have a guardian ad litem, with extensive training in abuse and aggression.

- It is absolutely shameful that the Fairfax County Court did nothing to intervene or understand the ongoing conflict. Judge Randy Bellows also used the Children as punishment, by withholding access for failing to fax a receipt. The entire conflict centered around the denial of access to the children, it was inconceivable to me that he would use children like this. This is exactly what my ex-wife was doing and now Judge Bellows was doing it for her.

- To all my family, friends and the people that supported me through this process, I am so sorry. I know my reactions and behavior throughout this process did not always make sense. None of this made sense to me either. I had no help and the only suggestion I got from my attorneys was to remain silent.

- At first, I did what I was told, remained silent and listened to my attorneys. Then after I had given my ex-wife full custody to try and appease her, I learned about Psychopathy and emailed Dr. Samenow about my concerns and asked him for help. Of course, I was ignored. As the conflict continued, I was forced to defend myself. When that didn't work, I thought I could get the help I needed by speaking out. There is no right or wrong way to defend yourself from abuse. Naively, I thought that abuse was abuse and it would be recognized and something would be done. I thought speaking out would end the abuse or at least get them to back off. It didn't. When no one did anything they were emboldened.

- I took my own life because I had come to the conclusion that there was nothing I could do or say to end the abuse. Every time I got up off my knees, I would get knocked back down. They were not going to let me be the father I wanted to be to my children. People may think I am a coward for giving up on my children, but I didn't see how I was going to heal from this. I have no money for an attorney, therapy or medication. I have lost four jobs because of this process. I was going to be at their mercy for the rest of my life and they had shown me none.

- Being alienated, legally abused, emotionally abused, isolated and financially ruined are all a recipe for suicide. I wish I were stronger to keep going, but the emotional pain and fear of going to court and jail [because of exorbitant child support] became overwhelming. I became paralyzed with fear. I couldn't flee and I could not fight. I was never going to be allowed to heal or recover. I wish I were better at articulating the psychological and emotional trauma I experienced.


- I could fill a book with all the lies and mysterious rulings of the Court. Never have I experienced this kind of pain. I asked for help, but good men did nothing and evil prevailed. All I wanted was a Guardian Ad Litem for my children. Any third party would have been easily been able to confirm or refute all of my allegations, which is why none was ever appointed to protect the children or reduce the conflict.

- Abuse is about power and control. Stand up for the abused and speak out. If someone speaks out about abuse, believe them.

- Please teach my children empathy and about emotional invalidation and 'gas-lighting' or they may end up like me.

God have mercy on my soul.
Chris Mackney


- On December 29, 2013, Chris Mackney sat alone in his parked car, put a shot gun underneath his chin and blew his head off. It was the tragic end to a near six year custody battle which saw him penniless, homeless, jobless, with no access to his children, and taunted and threatened with jail

- Chris was mandated to pay $47 per day per child, of which he had two, in child support. That's nearly $3,000 per month in after tax payment, which was quite difficult since he had no job for much of the time.

Edited by user Saturday, October 14, 2017 9:16:41 AM(UTC)  | Reason: Not specified

phu du  
#208 Posted : Tuesday, October 10, 2017 6:27:30 PM(UTC)
phu du

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/4/2016(UTC)
Posts: 155
Location: USA

Thanks: 29 times
.....tôi sẽ dành thời gian để kể thêm một câu chuyện có thật trong hãng tôi về vấn đề ly dị của bạn tôi (Người Mỹ-làm cùng hãng, tên là Joshua Rich, một cựu Marine, hiện đang giữ chức vụ Production Supervisor), mà tôi đã đề cập đến từ đầu.

- Joshua Rich đã tốn một số tiền lên đến gần $85,000.00 Dollars Mỹ, Joshua Rich ra toà lần vừa rồi vào ngày 5, tháng 10, năm 2017. The Judge là một phụ nữ da trắng. Joshua Rich cũng là người Mỹ da trắng. Hiện tại, Joshua Rich chỉ được gặp con mỗi tuần một lần vào ngày thứ tư, và chỉ có một giờ. Và mỗi lần gặp con như vậy, Joshua Rich phải pay một số tiền là $150.00 Dollars cho người của Toà đến đê canh chừng. Trong lần ra toà vừa rồi, bà chánh án setup ngày final vào tháng 9 năm 2018. Joshua Rich không đủ tiền để ra toà tiếp tục, Joshua Rich định bỏ cuộc, chờ cho đến khi 2 đứa con gái (môt đứa 4 tuỗi và một đứa 2 tuổi) 18 tuổi. Rồi giải thích cho con biết chuyện gì xãy ra.

- Vợ củ của Joshua Rich đưa đơn ly dị trước vợ củ của tôi khoảng 2 tháng. Vợ cũ của tôi đưa đơn ly dị vào ngày 29, tháng 8, năm 2016.
- Dưới đây là review của Joshua Rich về Law Firm đã không giúp Joshua mà :"Tiền mất tật mang". Tôi muốn chứng tỏ là càu chuyện về việc ly dị của Joshua Rich mà tôi đề cập trên đây là câu chuyện có thật, chứ không phải do tôi bịa đặt!

UserPostedImage

Edited by user Sunday, October 15, 2017 2:44:45 PM(UTC)  | Reason: Not specified

phu du  
#209 Posted : Tuesday, October 10, 2017 6:30:57 PM(UTC)
phu du

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/4/2016(UTC)
Posts: 155
Location: USA

Thanks: 29 times
....mọi người sẽ thấy con người độc ác như thế nào, và người đàn ông bị đối xử như thế nào !!!!!!!
Users browsing this topic
Guest
11 Pages«<91011
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.